Openluchtspektakel de Merodes neemt stilaan Westerlo over. Gisteren en vandaag is men bezig met het plaatsen van het podium en de tribune voor het gemeentehuis. Het podium is 600 vierkante meter groot en op de tribune is plaats voor 1200 toeschouwers.

De opbouw is dan ook vrij spectaculair en ongezien voor Westerlo te noemen! Voor het plaatsen van het podium en de tribunes is het standbeeld in de fontein voor het gemeentehuis weggenomen. Ook enkele bomen zijn in professionele bewaring genomen. Na het Openluchtspektakel wordt immers alles in de oorspronkelijke staat hersteld.

Dit weekend vinden ook de eerste repetities op het podium voor het gemeentehuis plaats. Heel veel acteurs en dansers en onze drie sterren Ildiko Van Dyck, Sasha Rosen en Anneke Luyten zijn daarbij aanwezig. Die repetities vinden plaats op zaterdag van 9 tot 19.30 uur en op zondag van 10 tot 19.30 uur. Je bent van harte welkom.

Ondertussen loopt de ticketverkoop als een trein. Bijna de helft van de tickets voor de zes voorstellingen op 17, 18, 19, 25, 26 en 27 mei zijn de deur uit. Tickets voor Openluchtspektakel de Merodes kosten 15 euro in voorverkoop, kinderen tot en met 12 jaar uit Westerlo betalen 10 euro. Tickets zijn te koop bij de cultuurdienst op het gemeentehuis tijdens de openingsuren. Je kan tickets ook bestellen via http://www.westerlo.be.

Meer info over Openluchtspektakel de Merodes vind je op http://www.westerlo.be  Op  www.facebook.com/OLSDM100 kan je terecht voor een kijkje achter de schermen.